ons 27 aug

varit på informationsmöte angående stadsnätet nu ikväll.. genom dom ska vi ha telefon och bredband.
inte för att jag blev så mkt klokare direkt, bättre sambon varit där men han jobbade så jag fick åka själv, dottern var hos morfar :D

åkte inom huset efter mötet, dom har lagt igen alla skarvar i golven och även lagt in ekgolvet i vårt och dotterns sovrum, blev riktigt fint :D längtar tills vi kan flytta och det är snart!!!!

Kommentarer
Postat av: Tess

Hej Jenny! Vad kul att hitta er i bloggdjungeln! När ska huset vara färdigt? Jag åker förbi varje dag när jag kör till jobbet och har misstänkt att det var ert hus som byggs just nu!



/Therese

2008-08-31 @ 20:05:01
URL: http://mylovelychaos.blogspot.com
Postat av: Peter

Hej

Vi är också på gång att bygga ett älvsbyhus men det finns inga visningshus i närheten.

Vi bor i Falkenberg.

Vi undrar om det går att få komma och titta på ert hus?

Ni fick min mejladress, mejla gärna!

/Peter

2008-09-26 @ 12:16:28
Postat av: Frida Haraldsson

Hej Jenny.



Jag och min sambo funderar på att bygga ett Torgrim. Vi hade dock velat se ett i verkligheten och när vi fick se att ni bygger i Kvibille så undrar vi om även vi skulle kunna få hälsa på er och kolla på ert bygge? Vi bor själva lite utanför Halmstad. Det hade varit jättesnällt! Om intresse finns, hör av dig via mejl.

Mvh Frida o Emil

2008-12-28 @ 19:05:56
Postat av: Susann

Hej!
Jag heter Susann och arbetar med sociala medier på Älvsbyhus. Jag har sett er trevliga husblogg, även om det var några år sedan ni var aktiva på den. Det är trots det intressant för många att läsa hur det gick för er och ert husbygge. Undrar därför om ni har möjlighet och lust att länka från er blogg till www.alvsbyhus.se? Hör gärna av er till mig på [email protected] om frågor!

Med vänliga hälsningar
Susann


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0